SYSTÉMY

Společnost AMiT, spol. s r.o. se specializuje na vývoj a výrobu elektroniky pro dopravu, především kolejová vozidla. Tým vysoce kvalifikovaných odborníků vytváří komplexní automatizační řešení a stává se tak významným partnerem při návrhu a realizaci významných projektů v dopravě.

Informační systém pro cestující AMiT pro železniční a kolejová vozidla je navržen jako stavebnicový systém…

Zobrazovací systém (PVS)

Systém IP zobrazovacích (informačních) jednotek je určen především k aplikacím do prostředků osobní hromadné dopravy.

 

cctv-banner

IP dohledový systém (ACASYS VS) firmy AMiT pro železniční a kolejová vozidla zajišťuje zvýšení bezpečnosti.

 

IP audio systém

AMiT digitální audio systém pro železniční a kolejová vozidla zajišťuje všechny základní požadavky vozidlové audio komunikace.

 

Palubní WiFi (PWLAN)

Součástí informačního systému pro cestující velkoprostorových nebo oddílových (kupé) vagónů může být rezervační systém sedadel.

 

Nadřazené řízení (TCMS)

Nadřazené řízení – distribuované AMiT výkonný distribuovaný řídicí systém (ACASYS CS) zabezpečuje řízení všech technologií kolejových vozidel.

 

TCN komunikace

Firma AMiT nabízí kompletní řešení TCN komunikace pro zajištění interoperability mezi různými vozy dle IEC 61375.

ethernet

V rámci komunikace v kolejových vozidlech a mezi nimi se úspěšně využívá ethernetových sítí, které se osvědčují jako levný a spolehlivý prostředek komunikace, v reálném čase.

Hlavním úkolem je zajistit komfortní a spolehlivé zobrazení potřebných informací strojvedoucímu nebo obsluze vlaku.

REZERVAČNÍ SYSTÉM SRS

Systém rezervace míst může být součástí Informačního systému pro cestující oddílových nebo otevřených osobních vozů. Existují dva typy zobrazení rezervace. Displeje rezervace sedadel lze ovládat pomocí řídicího počítače informačního systému. Rezervační displeje jsou navrženy mechanicky tak, že je lze namontovat například do zavazadlových polic nad sedadly.